torsdag 25. august 2016

Roser.

Roser har ikke lang fartstid her i hagen. Det er først de senere årene jeg har fått øynene opp for disse skjønnhetene.I år har det vært bedrøvelig. Når knoppene har åpna seg,har de nesten visnet med en gang.Det har ikke bare regnet her i Kristiandsand,det har bøtta ned.Nå står flere av de remonterende med knopper,så vi får håpe på en fin høst.Jeg.vil vise noen som blomstrer nå. Noen har jeg navn på, andre ikke.


Rosa troika
Rosa Cinderella 


6 kommentarer:

 1. Fine roser, her er det ikke så mange roser som blomstrer for tiden, men jeg håper noen kommer igjen senere. Jeg er forresten med i styret i Haugesund hagelag, ha en fortsatt fin dag, hilsen Ingeborg fra fruhaldshage.blogspot.com

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koselig å høre fra deg.Er ganske ny i bloggverdenen.Håper på en fin høst.

   Slett
  2. Så koselig å høre fra deg.Er ganske ny i bloggverdenen.Håper på en fin høst.

   Slett
 2. Setter pris på de få som blomstrer nå! Det var bra første halvdel av sommeren, men de siste ukene har tært på rosene...

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei.Håper at høsten blir fin,så vi får noen flere roser å glede oss over.Satte pris på din kommentar,siden jeg akkurat har startet opp bloggen.

   Slett
  2. Hei.Håper at høsten blir fin,så vi får noen flere roser å glede oss over.Satte pris på din kommentar,siden jeg akkurat har startet opp bloggen.

   Slett