lørdag 28. januar 2017

Inngangen-før og nå.

Hageinteressen har alltid vært der. Fra jeg var liten, har jeg alltid vært opptatt av det som vokser og gror. Da vi overtok her var hagen litt av et villnis. Utbygging på huset tok en del av arealet. Etter et besøk i Hagen i Hune, ble alt endevendt her hjemme.Anne Just er mitt store forbilde. Da barna var små og med full jobb, gikk det nok litt utover hagearbeide. Etterhvert som jeg fikk mer kunnskap, ble hagen sakte forandret. Som jeg har nevnt før, er hagen delt inn i soner. Hagen er liten. Jeg er opptatt av at hagen skal være frodig og forsøker å skape ro og harmoni.Jeg har stadig planer. Selv om jeg sier at nå begynner hagen å "sette" seg, blir den aldri ferdig
.

Før.
Før skulle alt være blått. Huset, potter og pynteting. Hadde fullstendig dilla på blått. Etterhvert ble huset malt grått, dører og vinduer sorte, og alle potter og pynteting ble malt sorte. Unntatt i det hvite bedet, hvor pottene er grå.
Inngangen. Det er litt av en forandring.
Det var frodig før også.
Her stod noen store tujaer som nå er fjernet.
Her er det rødt og gult som gjelder.
På grunn av bassenget har vi nå en port her.

Etter.


Som dere ser har det blitt forandring. Nedover i hagen skal jeg vise senere. I morgen skal håndballgutta spille finale i VM. I går stod vi og hoppet i sofaen her. Ønsker de lykke til. Ønsker dere alle en god helg.
Hanne-Lise.

4 kommentarer:

 1. Hei. Skal si det har blitt stor forvandling hos deg! Gøy å se på før og nå bilder. Den håndballkampen var helt utrolig spennende. Det blir nok den i morgen også.
  God helg.

  SvarSlett
 2. Hei. Uansett hvordan det går i morgen har de gjort litt av en bragd. God helg til deg også.

  SvarSlett
 3. Hei! Kjekt å se før/etter bilder fra hagen din, for en forvandling! Ha en riktig god helg.

  SvarSlett
 4. Hei. Ja, litt av en forvandling. God helg til deg.

  SvarSlett