lørdag 25. februar 2017

I arkivet.

God lørdag. Våknet i dag morges at det var helt hvitt ute. Nå regner det og snøen forsvinner igjen, og godt er det. Regn, snø, varmegrader og kaldt om hverandre. En merkelig vinter dette. På onsdag er det 1. mars, og da går vi inn i den første vårmåneden. Lengter så etter litt varme. Kan være ute uten å kle seg godt. I mens viser jeg dere noen blomster i blått og lilla. Jeg har fargesonene mine, så stort område har jeg ikke å plante på. Noen stauder kommer litt tidlig, så de har jeg ikke bilde av. Det kommer bilder etterhvert.
Floks. Denne stauden er ny i år.
Clematis.
Lavendel.
Hibiscus- Syriske rose.
Kjempeverbena.
Sommerfuglbusk- Adonis blue.
Rosen- Rhapsodi in blue.
En av favorittene i hagen- den afrikanske lilje.
I går var det et nydelig vær her. Det var god temperatur i sola, og fruen var ute i sola og ryddet litt i bedene. Plustelig kom denne meitemarken. Skal innrømme at jeg skvatt litt. Dette må være vårtegn, ikke sant? Snart kommer 2 gutter, og skal være til i morgen. Koselig det. Fruen ønsker dere en forsatt fin helg.
Hanne-Lise.

6 kommentarer:

 1. Tydeligvis mer vår hos deg enn hos oss, her snør det nå. Og det er jo helt normalt i februar. Men heldigvis har også jeg noen spirer inne. Ha en fortsatt fin helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei. Jeg håper at det holder seg slik. Ha en fin helg.

   Slett
 2. Hei! Flotte lilla blomster! Jeg er også glad i lilla. Det har snødd her i hele dag, men det har ikke blitt mer enn et par cm.

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 3. Hei. Det var hvitt idag morges, men nå er det regn. Ha en fin helg.

  SvarSlett
 4. Her har det regnet vannrett i hele dag, og det renner bekker og er vanndammer over alt. Så nå gleder jeg meg til våren, for den pleier å være fin:) Ha en fin lørdagskveld!

  SvarSlett
 5. Hei. Her har det også rent i strie strømmer. Nå vil jeg ha sol og litt varme. Ha en fin kveld.

  SvarSlett