onsdag 17. november 2021

Ikke så mye......

 God onsdagskveld.

Med mye regn og tåke i det siste fikk vi endelig en dag med sol fra klar himmel. En blir litt lei av alt regnet, men det er iallefall mildt. Ikke så mye å fortelle herfra. Ryggen min har slått seg helt vrang så for det meste blir det å holde seg i ro. Er ikke liggende men hinker forsiktig rundt. Håper det snart går bedre.Fremdeles blomstrer noen av rosene. Her Astrid Lindgren.


Og Flammentanz.


 

Naboen kom med to poser med løker for noen dager siden. Da jeg ikke kan nesten bevege meg var det mannen som måtte trø til for å få de i jorden. Jeg sa hvor han skulle plante og flink var han.


 

Her ved inngangsdøren. Betuliaen har stått siden i vår.


Ilex aquifolium variegata er blitt et lite tre.


Månen er kommet opp og snart blir det mørkt. Nederst i hjørnet ser dere Superspeed på vei til Danmark. Skal prøve å få til innlegg litt oftere. Vi får se.
Ha det godt og ta vare på hverandre.
Hanne-Lise.
 

  


 

8 kommentarer:

 1. Fine bilder med roser som fortsatt blomstrer hos deg. Kjekt med flere løkblomster til våren. God bedring med ryggen, her krangler korsryggen.

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Hei Hanne-Lise
  Det er jo helt utrolig at du har roser i blomst fortsatt. Så fin den lille variegerte Ilex er. God bedring med ryggen! Håper du skriver litt oftere ja :)

  SvarSlett
 3. Hyggeligt med et indlæg fra din hånd, selvom ryggen gør ondt.

  SvarSlett
 4. Hittade hit via Marit. Tråkigt med en risig rygg men fint ändå med en blommande ros.

  Ha det gott! Carina

  SvarSlett
 5. Også du har roser stadigvæk :)
  God bedring med ryggen. Min har også lige drillet og jeg har fået bedring hos kiropraktor.

  SvarSlett
 6. Fine roser! Håper ryggen kommer seg.
  /Irene

  SvarSlett
 7. Hej Hanne-Lise!
  Otroligt fin ros. Visst är det grått och blött, men emellanåt tittar solen fram, då blir det en ny värld. Hoppas att ryggen blir bra.
  Trevlig helg /Marika

  SvarSlett
 8. God bedring med ryggen. Når det skal være, er det godt, at haven er så vinterklar. Det er smukke roser, du kan glæde dig over.

  Hilsen Elna

  SvarSlett