lørdag 3. desember 2022

Ved inngangsdøren.

 God lørdag.

Ute er det  bikkjekaldt som vi sier på sørlandet. Rundt 0 grader og kald vind. Etter en november som det stort sett har regnet hver dag og mildt, har vi nå fått kaldere vær, og det er ventet snø. 

Da jeg skrev forrige innlegg begynte det å snø. Vi fikk 15 cm, men den forsvant dagen etter. Ikke lenge igjen til jul men det er sjelden vi får hvit jul her sør.

Fruens form kunne vært bedre. Det er ikke så mye jeg får gjort men litt blir det.Bildene idag kommer fra benken ved inngangsdøren. Litt pynt har det kommet her. Det blir ikke så mye lys ute når strømprisene er som de er. Lar bildene tale for seg.

 

 
 

Jeg ønsker dere en fin førjulstid.
Ha det godt og ta vare på hverandre.
Hanne-Lise. 

 

  

 

 

5 kommentarer:

 1. Koselig å pynte utenfor inngangsdøren, jeg pynter også litt, men her blir det mye å gå og samle inn pynten som blåser bort, i dag derimot har det vært vindstille og sol. Det liker vi. Ha en fortsatt fin kveld, hilsen Ingeborg

  SvarSlett
 2. Så koselig du har gjort det ved inngangspartiet. Her er det også blitt kaldere og det liker ikke ryggen min.

  Ønsker deg en fin førjulstid!

  SvarSlett
 3. Det ser hyggeligt ud omkring indgangen. Og hygge trænger vi til, nu, hvor vejret er mørkt og koldt.

  SvarSlett
 4. Hei Hanne-Lise
  Ja, det er faktisk 0 grader her også nå, men det skal bli mye kaldere fremover. Her er det en halv cm med snø, så det er ikke mye som luner rundt plantene ute nå. Så koselig inngangspartiet hos deg er nå. Julerosene er så vakre når de blomstrer.
  God bedring.

  SvarSlett
 5. Vilken härlig mix av fina och stämningsskapande grejer vid ingången. Det är fint att pyssla lite så här års när trädgården gått i vila.

  Ha det gott! Carin

  SvarSlett