mandag 20. mars 2017

Stiklinger og såing.

I dag er det vårjevndøgn. Ikke mye som minner om vår ute i dag. Det er kaldt og det regner. I går var det snø, sludd og regn om hverandre. Mot helga har de meldt sol og flere plussgrader. Det trenger vi nå. Tilbake til overskriften. Det er ikke så veldig mye jeg sår. Jeg har rett og slett ikke plass. Blir bedre når jeg får opp drivhuset. Men litt blir det. Frø som jeg har bestilt har jeg ikke fått. Ergerlig. Får være tidligere ute neste år.


Stiklingene vokser som bare det. Må snart ha mer plass.

På et rom nede i kjelleren har vi satt inn et bord. Litt får jeg plass til.
"Cherry Brandy".
Denne prøvde jeg også i fjor. Da fikk jeg den ikke til. Her er det små spirer.
"Royal Scarlett"- Rød erteblomst.
"Lathyrus adoratus"- erteblomst.
Her har noen allerede begynt å spire.
Klokkeranke.
Tagetes "Bolero".
Tagetes "Panther". Jeg har forsøkt å få fatt i hvite, men ikke fått tak i.
Frøposer som skal plantes direkte ut. Ute høljer det ned. Da er det godt å være inne. Ønsker dere en fin kveld.
Hanne-Lise.

6 kommentarer:

 1. Hei. Samme været her, og nå venter jeg på regnværet. Får håpe at det blir varmere fremover så snøen kan smelte. Du får det trangt innendørs ja :) Koselig med stiklinger og nye planter.
  Ha en fin dag

  SvarSlett
 2. Hei. Det blir trangt etterhvert ja. Ønsker deg en fin kveld.

  SvarSlett
 3. Hei, plassmangel er et problem her i huset, for det blir endel potter etterhvert. Men om en måneds tid så skal de ut i drivhuset, og mye skal såes direkte på friland. Du har mye fint på gang, og er godt forberedt på våren ser jeg. Her har vi hatt både regn og sol i dag, veldig ustabilt fremdeles. Ha en fin kveld

  SvarSlett
 4. Hei. Plassmangel er et problem. Jeg får bruke vinduskarmer etterhvert. Det er ustabilt her også, men et flott langtidsvarsel på gang. Ønsker deg en fin kveld.

  SvarSlett
 5. Hei
  Vi har sol og fem pluss i dag, men det skal komme regn fra vest etter hvert. Nesten snøfritt i hagen igjen etter snøen som kom på fredag.
  Jeg har og alt for liten plass til å så alt jeg vil, så det må begrense seg. Men det er utrolig hvor mye en får plass til, litt her og der i hele huset til slutt.
  Cherry Brandy spirte bra til meg det året jeg hadde de, men det ble bare med den ene gangen. Tagetes er så fine, men mine blir bare Åkersneglemat.. Viste ikke at det fantes hvite også.
  Ha en fin tirsdag:)

  SvarSlett
 6. Hei. Jeg vet at det finnes hvite, men er ikke så lett å få tak i. Ønsker deg en fin dag.

  SvarSlett