tirsdag 13. februar 2018

Endelig.

God tirsdag. Sol , overskyet og litt snø. Fra gammelt av kalles den tiden vi er inne i for fastelavensria. Den skal etter sagnet vare til 20 februar. Til torsdag kommer det inn et veldig lavtrykk. Hvert år har vi urolig vær fra begynnelsen av februar, så det er kanskje noe i det. Ute ligger et lite lag snø. Det er ikke mye snø vi har hatt i år. Nå kan den holde seg borte for nå vil vi ha vår. I dag har jeg vært litt ute i hagen. Endelig. Sist var i begynnelsen av desember. Skal si det gjorde godt. Ikke den store farten enda, men det går fremover. Viser dere noen bilder fra i dag.Ønsker dere en fin kveld.
Hanne-Lise.

10 kommentarer:

 1. Hei Hanne-Lise. Så godt at du har kommet deg ut i hagen. Uglene dine er så fine. Det er stor forskjell på snømengdene her i landet. God kveld til deg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Marit.
   Det var deilig å komme seg en tur ut. Jeg synes også uglene er flotte. Det er sjelden vi får så mye snø her som dere har nå. Bare ca 1 mil innover herfra har de full vinter med over 1m. Det er forskjell, også på sørlandet. Fin kveld til deg.
   Hanne-Lise.

   Slett
 2. Hvor er det hyggeligt igen at se dagsaktuelle billeder fra din have. Det ser ud, som om du har fået nogenlunde samme mængde sne som os.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Marie.
   Kan ikke like snøen, så jeg håper vi ikke får mer.Det er noen måneder sist siden jeg var ute og tok bilder. God kveld til deg.
   Hanne-Lise.

   Slett
 3. Hei Hanne-Lise

  Godt at se billeder fra haven igen! Noget af en pause du har måttet holde - super du er friskere!
  Vi får samme lavtryk ind men i får nok mere nedbør, Spændende blkiver det hvordan vejret i starten afd næste uge bliver, får vi vinter igen eller kommer våren?

  Ha en dejlig aften

  SvarSlett
 4. Hei Karsten.
  Pausen ble mye lengre enn jeg trodde. Det var godt å komme ut der igjen. Jeg tror og håper det er sønnavind og regn som kommer. God kveld til deg også.
  Hanne-Lise.

  SvarSlett
 5. Så godt for deg å komme ut i hagen og inspisere litt. Ser ut som det er flere ting der som venter på våren der.
  Har en liten mistanke om at våren kan komme noe tidligere hos deg enn her hvor jeg bor.
  Ha fortsatt fin uke med flere turer ut.
  Hilsen fra Turid

  SvarSlett
 6. Hei Turid.
  Det var godt å komme ut. Nå håper jeg det blir lenge til neste prolaps. Aller helst vil jeg ikke ha noen. Håper på vår snart. God dag til deg.
  Hanne-Lise.

  SvarSlett
 7. Du har noe snø ennå du også, men idag har det sunket noe pga. plussgrader.
  Vi får nok slite med diverse vær ennå en stund før vi kan ane våren.
  Fine bilder fra vinterhagen din:)

  SvarSlett
 8. Hei Inger Marie.
  Lengter så etter våren. Det tror jeg alle gjør. Det har regnet i dag, så nå er snøen nesten forsvunnet. God kveld til deg.
  Hanne-Lise.

  SvarSlett