mandag 19. juli 2021

Det hvite hjørnet.

 God mandagskveld.

Nydelige dager her sør. Ikke så varmt som vi hadde før helgen men det er bare godt. Det kan bli for varmt selv for fruen. Og finværet skal bare fortsette. Dagene tilbringes ved bassenget. Det eneste som blir gjort er å vanne. Nede ved bassenget er det bare hvite blomster som gjelder. Har på langt nær så mye planter i år som før, men det er nok å vanne på. Ved det ene hjørnet ved pergolaen står en gruppe med hvite blomster.


I fugleburet står en hvit surfina.


Pyntekorg hører sommeren til.


 Nicotiana Alata.


Bak står en stor yoccapalme.
 

Her står også to hvite roser. Her klatreplanten White Nights. Den andre måtte jeg klippe helt ned så i år blir det ingen blomster på den.


Langs rekkverket ved bassenget henger seks kasser med hengende surfina.


Ha det godt og ta vare på hverandre.
Hanne-Lise. 

 


 

 

 

 


3 kommentarer:

 1. Hei Hanne-Lise
  Så flotte hvite blomster du har. De ser så rene og fine ut, og lyser jo opp alt rundt seg. Det er behagelig ute nå når det ikke er så varmt.
  Ha det godt.

  SvarSlett
 2. Så mange ulike hvite blomster du har i hagen din, likte godt Pyntekorgene. Vakker hvit Rose som blomstrer. Her er det også mer passelig temperatur og det liker jeg.

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Flotte hvide krukker. Det er svært at vurdere, hvor meget vand krukkerne har behov for her i varmen, synes jeg. Dine planter ser ud til at trives fint.

  SvarSlett