torsdag 24. mars 2022

Det går fremover.....

 God torsdagskveld.

En nydelig dag her sør. 14 grader på gradestokken. I ettermiddag kom litt tåke og da sank temperaturen litt. Får bare nyte disse dagene, for til uka blir det kaldere igjen.

Fruen har begynt å rydde i hagen. Ryggen er litt i ulage så det går ikke fort fremover, men jeg kommer i mål til slutt. Jobber litt og lange pauser. Psyken min blir så mye bedre når jeg kan sitte der ute og bare kose meg. Prøver å ikke tenke på alt jeg skulle ha gjort.Lilla crocus. De hvite og gule har ikke kommet enda. Da er hagegangen ferdig ryddet. Ser litt tomt ut som det pleier om våren. Ikke lenge til det er frodig her.


Blåveisen står fint enda.


Noen små blomster på vårkjæreminne-omphalades verna.


Også på edens som jeg kaller denne plassen er ferdig ryddet. Elefantgresset er klippet. Så blir det så kaldt som de har meldt er det bare å legge en fiberduk over.


Madonnaen er kommet ut. Ellers har jeg ikke tatt ut så mye pynt enda. Fremover er det mye som skal gjøres og ting skal på plass.
Ha det godt og ta vare på hverandre.
Hanne-Lise.
 


 
 

 

 

 

4 kommentarer:

 1. Fie bilder fra vårhagen din, søte lilla Krokus som blomstrer nå. Her går det også litt sakte.

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 2. Flotte bilder av vårblomster hos deg. Her er det fortsatt mye snø i hagen.

  God helg!

  SvarSlett
 3. Det ser så hyggeligt ud i din have. Det er helt sikkert godt for krop og sjæl at sidde i disse dejlige omgiver og slappe af under havearbejdet. Jeg har altid beundret din havegang, når du har vist billeder af den. Pladsen er så utrolig godt udnyttet, og der er så meget spændende at betragte.
  Hav en god weekend!

  Hilsen Elna

  SvarSlett
 4. Jeg skal også klippe ned mitt elefantgress, som foreløpig bare er et par strå, kanskje jeg skal vente til etter den meldte nattefrosten. Ha en fin kveld, hilsen Ingeborg

  SvarSlett