torsdag 3. mars 2022

Vårfornemmelser......

God torsdagskveld.
Lenge siden siste innlegg. Sånn blir det noen ganger. Fruen har det bra. Stort sett alle barn og barnebarn har hatt corona. Foreløpig har jeg og mannen sluppet unna. Da håper vi at det vil fortsette sånn.
Er det flere enn meg som har vårfornemmelser. Har så lyst til å begynne ute i hagen. Nydelig vær om dagen, men om natta er det kuldegrader. Min kjære svigermor sa alltid at mars kan være lumsk. Så jeg venter litt til før jeg setter igang der ute.


Tro det eller ei. Her er årets første blåveis og vi skriver 3 mars. Den står veldig lunt under en ligusterbusk. I år har vi hatt en mild vinter med lite snø, men det var tidlig.


Snøklokkene dukker opp over alt i hagen.


Julerosene har blomstret i hele vinter og synger nå på siste verset.


Allium på vei opp.


Enda ligger platene på bassenget. Nå er det ikke lenge før de skal av og vi går mot en ny badesesong. Her på jacuzzitrappen er det nydelig i solen. I vinter har det blitt hogget ned en del trær. Så nå har vi ved for de neste åra og vi har fått mer sol. Deilig.
Ha det godt og ta vare på hverandre.
Hanne-Lise.

 


 

 


3 kommentarer:

 1. Tenk Blåveis som allerede blomstrer 3 mars. Fine bilder fra vårhagen din.
  Jeg venter også på litt varmere vær før jeg starter i hagen.

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 2. Hei Hanne-Lise
  Ja, det var tidlig vår hos deg. Her ligger det minst 30 cm med snø, så det blir lenge til jeg kan vise blåveis her. Veldig koselig å se vårblomster hos deg.
  Ha det godt!

  SvarSlett
 3. Flotte juleroser, selv om de har stått en stund. Har en tue som har stått lenge her også, men får ikke tatt noen gode bilder av dem for de har plassert seg helt selv under en lavendel. Ha en fortsatt fin dag, hilsen Ingeborg

  SvarSlett