onsdag 6. april 2022

Vinteren er ikke over.

 God onsdag.

Ute snør det og den legger seg. Vi skriver 6 april og det er ikke ofte vi får snø så sent her sør. I år har vi nesten ikke hatt snø og så skal den komme nå.Klokken 9 i morges begynte det å snø og den er i ferd med å legge seg. Den siste tiden har det vært kaldt så noen vårvarme har vi ikke fått enda. Nå håper jeg at denne snøen ikke blir liggende for lenge. Selv om det har vært kaldt spirer det ute i hagen. Bildene ble tatt igår før alt der ute ble hvitt.


Primus / Kojo-na. mai. Denne har jeg 2 av og de er oppstrammet. Kommer tidlig hvert år og denne på bildet står ganske lunt.


Den andre står ved bassenget og er mer utsatt for vind.


Lungeurt.


Blader på nyserot.


Iris tect. cruella. Snart skal de visne bladene tas vekk.


Hageskrinneblomst-Arabis caucas ica er i gang med blomstring. Lurer på hvordan det går med de lave staudene når snøen kom.
 


Magnolia stellata. Denne var ny ifjor og er full av knopper. Plantet i krukke og dere som har fulgt bloggen en stund vet at jeg må  bruke mye krukker da jeg har lite bed å plante i.Her står krukkene i hjørnet på platået. Platået har blitt gjort rent. Vi venter bare på varmere vær så vi kan få beiset. Det må vi gjøre hvert år, for det er mye tråkk, og ikke minst blir det penere. Gleder meg til vi kan få ting på plass her og åpne bassenget. Godt å ha noe å se frem til på en dag som denne.
Ha det godt og ta vare på hverandre.
Hanne-Lise. 

 


 


 


 

 

 


 

 

4 kommentarer:

 1. Hei Hanne-Lise
  Huff da! Snø nå som legger seg er ikke noe en ønsker nei. Her skal vi få snø i morgen. Er lei denne vinteren som ikke vil slutte.
  Ha det godt!

  SvarSlett
 2. Så fint det var før den dumme snøen kom!
  Jaja, den smelter vel snart bort.
  Ha det godt!
  /Irene

  SvarSlett
 3. Din lungeurt har vel nok en flot blå farve.
  Jeg håber sneen smelter inden påske, så du kan nyde forårsblomsterne og alle de grønne spirer.

  Hilsen Elna

  SvarSlett
 4. Jeg har også japankirsebær, og mitt står på den kaldeste plassen i hagen, får nordvesten rett på seg, men ser ut til å tåle det meste. Utrolig kald værtype nå for tiden, og så snø da, håper det blir varmere etter hvert. Ha en fin påske, hilsen Ingeborg

  SvarSlett