fredag 29. april 2022

Det vannes og vannes...

God fredagskveld

Her har det ikke regnet på flere uker og det er så tørt så tørt. Her i Agder har det vært flere krattbranner. Det er litt skummelt når det blir sånn. Her i hagen vannes det. Mye av plantene står i krukker, og med sol og vind tørker det fort ut. Nydelige temperaturer på dagen, men litt kaldt på kvelden og igår natt var det bare en pluss. Med disse temperaturene har det begynt å bli frodig. Her bladene på rosen Winchester Catedral.


Denne julerosen blomstrer enda. Blomstene er gått fra rosa til mer lilla.


Ting som står ute i all slags vær trenger litt maling av og til. Her er det kjøkkenet som får litt maling.


Reolen har også fått maling. Den ble akkurat som ny. Her skal jeg plante blomster i krukker etterhvert.


Dette hjørnet i blomsterkroken har vært et lite problem. Jeg har ikke fått noe som vil trives her. Jeg har sagt at jeg ikke skal kjøpe mer pynt til hagen, men det kommer stadig noe nytt. Dette bladet gjør nytten i kroken her.


Her er trappen på vei opp fra bassengområdet.
Urner som det skal plantes sommerblomster i er satt ut. Har alltid sagt at de ikke skal plantes ut før etter 17 mai. Men nå har jo klimaet forandret seg så vi får se. 


Konsolbordet i hagestuen. Den har blitt gjort ren og er tatt i bruk. Til neste år skal vi ha strøm i drivhuset. Da vil vi kunne bruke den lenger utover høsten og nå om våren. I dag har vi feiret vårt nest yngste barnebarn som blir 10 år i morgen. I morgen skal vi i dobbel 70 års dag til noen i gjengen vår. På søndag skal vi til Sandnes og feire et av vårt barnebarn som er konfirmant. Her går det unna, koselig er det.
Ha det godt og ta vare på hverandre.
Hanne-Lise. 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 kommentarer:

 1. Hei Hanne-Lise
  Ja, nå er det knusktørt, og det er skummelt med den store skogbrannfaren som er nå. Så fint det ble med ny maling. Jeg kommer ikke til å plante noe ut bortsett fra stemor før 17. Mai. Til det er det altfor kaldt om natten her enda.
  Hygg dere med konfirmasjon.

  God helg.

  SvarSlett
 2. I dag var det togstans pga. gressbrann her i Østfold, og det er mange branner rundt forbi hele tiden, så det er bare å håpe på regn:-) Noe metrologene lover oss mye av i juni.
  Jeg har mange sommerblomster som skal ut, men det blir kun stemor til etter 17.mai.Her har vi også mange fødselsdager, samt konfirmasjon neste helg, så det blir mye farting, men utrolig hyggelig å kunne være sammen igjen!!!
  Ha det godt/Eirin

  SvarSlett
 3. Sikke meget festivitas I har udsigt til. Godt at corona ikke længere kommer I vejen for den slags længere. Vi venter vist allesammen på noget livgivende regn.

  SvarSlett