onsdag 4. mai 2022

Tur til hjembygda- og litt blått.

God onsdagskveld.

Overskyet, og ikke noe særlig varme. Kaldt om natta og dagstemperaturen idag har bare vært 9 grader.

I dag har vi vært på besøk i hjembygda mi. Jeg kommer fra Kvinesdal, vest i fylket. Har vært på besøk hos min bror og søster som bor her.  Da vi kjørte henover så vi at det er lite vann i elver og vann. Nå får vi snart håpe at vi kan få litt regn.Jeg og min søster var en tur på Hageland. Hun er like interessert i hage som jeg er. For en flott butikk med et stort utvalg. Inne hadde de en flott interiør avdeling. Fruen måtte bare lukke øynene og gå forbi. Det blir ikke siste gang jeg er på besøk her. Som dere ser ble det mye med hjem. Så i morgen har jeg litt å pusle med.


Det er så nydelig når kirsebærtreet blomstrer.
Perleblomstene går mot slutten med blomstring for i år.


Denne stemorsblomsten kommer igjen år etter år.


Den første clematisen i blomst i år. 
Ute er skyene borte og det blir nok kaldt til natten igjen. I morgen er det meldt 16 grader og dagen skal nytes ute i hagen med det nye jeg har kjøpt.
Ha det godt og ta vare på hverandre.
Hanne-Lise.
 

 

 

 

 

 

3 kommentarer:

 1. Hei Hanne-Lise
  Så mye fint du fant der, og hageland har mye fint, ja. Det er knusk tørt her også, og det er skummelt at dwt ikke kommer noe regn.
  Koselig med flere i familien som er hageintresserte også.
  Ha det godt.

  SvarSlett
 2. Jeg håber, du hygger dig med alle de fine planter, du købte i går. Kunne der så lige komme en dejlig stille regn, ville det være helt perfekt.

  Hilsen Elna

  SvarSlett
 3. Høres ut som en hyggelig tur. Jeg gleder meg til alpeklematisen min blir like stor som din, jeg plantet min sist høst. Ha en fin kveld, hilsen Ingeborg

  SvarSlett