mandag 23. mai 2022

En ny uke.

 God mandagskveld.

Mandag og ny uke. Herlighet å fort tiden går. Hører at de unge sier det samme, så det er ikke bare oss "gamle" som synes det. I dag har det vært opphold med litt sol av og til. Første ladning med hvite sommerblomster.


Store petunia eller surfina er på plass langs rekkverket ved bassenget. Vi har 6 kasser så det trengs 12 stk. De bestilte jeg på blomstertunet her i bydelen hvor vi bor.
Phlox subulata"candy stripes".
Ny i år. Wisteria"ikoyama fuji". Den ble plantet på terrassegangen i en stor krukke. Liten enda, men her er en pergola som den kan slynge seg på etterhvert.


 Og denne hvite wisteriaen venter jeg på. Tror det er 4 år siden den ble plantet. Som dere ser er den frodig og flott der den står ved jacuzzien. Vet at det kan gå litt tid før ting blomstrer, men skulle gjerne hatt blomster på den. Går og kikker og kikker. Det er noen små runde knopper, men jeg vet ikke om det er begynnelse på blomster eller nye blader som kommer.


Allium.


En fin kombinasjon. Julerose og hosta.


Vi har fått litt regn i det siste og det gjør at hagen er frodig. Her nedover hagegangen.
Ha det godt og ta vare på hverandre.
Hanne-Lise. 

 

 


 

 

 

 

 

 

5 kommentarer:

 1. Hei Hanne-Lise
  Nydelige hvite blomster hos deg! Den blå Wisteria ser helt nydelig ut. Hvit wisteria høres flott ut. Hvor har du kjøpt de?

  SvarSlett
 2. Hei Marit.
  Begge 2 er kjøpt på Hageland her i byen.
  Ha det godt.
  Hanne-Lise.

  SvarSlett
 3. Fine bilder fra hagen din i slutten av mai.

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 4. Man kan godt se, din have har fået regn. Sjovt nok går jeg også og venter på at se blomster for første gang i en hvid wisteria.

  SvarSlett
 5. Ja, tiden flyr så fort at jeg knapt forstår at vi straks er i juni :o
  Nydelig med masse hvite blomster!
  Ha det godt!
  /Irene

  SvarSlett