torsdag 19. mai 2022

Et innlegg med hvitt..

God torsdagskveld.

Ute regner det. Som musikk i fruens ører. Vi trenger så sårt regn. Det regnet også litt i går så da begynner det å hjelpe. Går rundt og pusler ute i hagen. Hadde et uhell 16 mai. Vet ikke hvordan det skjedde. Jeg ramlet og har litt vondt i ribbena. Ansiktet er gult og blått og overleppen er veldig hoven. Akk ja, det kunne vært så mye verre. Noen av barna og barnebarna var her på 17 mai. De minste gjorde store øyne, ikke noe rart det. Så jeg får holde meg her til jeg ser "normal" ut. Som mannen sier, jeg trenger ikke sminke meg.En ny rhododendron-Cuttingham white er blitt plantet i hjørne ved pavaljongen. Der er det en del skygge. Greit å ha noe som blomstrer før roser og sommerblomster kommer. Her nede er det bare hvitt som gjelder.


Inkalilje. Det er ikke en lilje men en staude. Jeg hadde den også for noen år siden. Ble plantet i krukke så jeg skal huske å ta den inn før vinteren. Den overvintrer ikke ute så det glemte jeg sist.


 

Hvit løytnantshjerte-Lamprecapnas spectabilis alba.


Engletroppet, og den står full av knopper.


Clematis alpina plena.


Masse blomster på epletreet Aroma i år.Storkonvall. Ikke så lett å få øye på de hvite blomstene.


Bedet på eden. Her er det også bare hvite blomster. Jeg har plantet slik at det skal være finest fra slutten av juni til august.
Ha det godt og ta vare på hverandre.
Hanne-Lise. 

 
 


 


 

  

 

 

4 kommentarer:

 1. Du har så mange flotte blomster i hvitt! Jeg er også veldig glad i hvite blomster. De lyser så fint opp om sommeren.
  Ha det godt!

  SvarSlett
 2. Den hvite Rhododendronen var vakker også Inkaliljen, den har jeg bare sett på bilder.

  God bedring til deg!

  SvarSlett
 3. Det er en smuk serie hvide blomster. Jeg holder også meget af hvidt, og jeg blev så begejstret for din hvide inkalilje. Jeg ved ikke, om den kan overvintre i vores have, men jeg får lyst til at prøve.
  Hav det godt.

  Hilsen Elna

  SvarSlett
 4. Hvit blomstring er jo så fint. God bedring etter fallet, hilsen Ingeborg

  SvarSlett