søndag 12. juni 2022

Nå skjer det mye.....

 God søndagskveld.

Overskyet med noen få solglimt. De siste dagene har vi fått litt regn som gjør at det er frodig der ute. Nå i kveld er det litt regn og det er kjølig ute. Langtidsvarselet ser bra ut så da blir det å kose seg ute i hagen. Det skjer mye i hagen nå i juni. Det er ikke alt jeg får med meg heller. Foten er bedre, men går fremdeles med støttebandasje. Clematis- Miss Bateman. Den har blomstret en stund og er snart ferdig for i år.


Her en roseknopp med Miss Bateman i bakgrunnen. Mye knopper på rosene i år og snart er de i full gang. Roseentusiast som jeg er, gleder jeg meg til det.


Det blir mye klipping for tiden. Vi har mange buskboms kjegler og kuler som skal stusses. Grei jobb når man må ta det litt med ro.


Begynner å få litt heuchera eller alunrot i hagen. Her heuchera elegans.


Bregner og eføy er et must i fruens hage. Her bregne sammen med bellis perennes.


Brunstorkenebb- Geranium- phaeum samo bar.


Er helt fasinert av bladene på salvia argenta.


Første blomst på Iris tect. cruella.


Da er det kommet 2 nye Delphinium pacific- hybrid "Black knight prmium". Som dere ser er de ikke så høye enda. De blir ca 1,5 m høye. Har ikke fått de til før, så jeg håper jeg lykkes med disse.


Allium står flott.
Ha det godt og ta vare på hverandre.
Hanne-Lise. 

 

 


 

 


 

 


 

 

 

5 kommentarer:

 1. Hei! Nå velter inntrykkene virkelig innover. Det skjer så utrolig masse i et utrolig tempo. Det ses av bildene dine. Ha det godt! Anne

  SvarSlett
 2. Mye fine blomster i hagen din nå, spennende farge på Irisen.

  Ha en fin uke med mindre regn!

  SvarSlett
 3. Hei Hanne-Lise
  Så mye fint du har som blomstrer nå. Imponerende roseknopper. Den irisen har jeg ikke sett før, og den var spennende.

  Ha det godt.

  SvarSlett
 4. Vi fik også en lille regnbyge søndag aften. Det er rart ikke mere at skulle bekymre sig om tørke. Riddersporer kan jeg simpelthen ikke få til at trives. Forhåbentligt er du mere heldig.

  SvarSlett
 5. Hei! Nå er det ikke lett å få med seg alt. Det foregår noe alle steder. Nydelig blomstring hos deg. Ha det godt! Anne

  SvarSlett