tirsdag 3. april 2018

Mere snø.

God tirsdag. Først. Selvfølgelig skulle det stått påskelørdag og ikke pinselørdag på forrige innlegg.
Jeg pleier alltid å se gjennom innlegget før jeg sender det ut. Det gjorde jeg ikke denne gangen. Beklager. Over til dagen i dag. Det har snødd ute i hele dag. Det går utover psyken. Det skal være sikkert. Nå skal det ifølge yr begynne å regne til kvelden. Det har kommet noen centimeter, så jeg får håpe den forsvinner fort.


Er så lei av snø at jeg kan ikke få sagt det nok. 

Her står enda stemorsblomstene og venter på å bli plantet ut.
Da dukker fruen ned igjen i kjelleren. Her gror det godt. Har også litt frø som jeg skal så ute i drivhuset, men der er for kaldt enda. 
Verbenaen har kommet med små skudd.
Alltid koselig når hagetidend daler ned i postkassa. Og så er det hageprogram på tv. Kan være godt med litt impulser når en ikke kan få begynt ute enda. Ønsker dere en fin kveld.
Hanne.Lise.

9 kommentarer:

 1. Hei Hanne-Lise

  Ja nu må det da snart blive vår - også hos jer. Og mon ikke denne varmfront vil nå op til jer, det håber vi!
  Det ser godt ud, alt i kælderen:)

  Ha en dejlig uge

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Karsten.
   Vi får håpe varmefronten vil nå opp her. Vi trenger den. Det vokser i kjelleren ja. Skal bli godt å få satt alt ut når vi kommer så langt. Fin kveld til deg.
   Hanne-Lise.

   Slett
 2. Hei Hanne-Lise.
  Det ble mer snø hos deg også. Her snødde det i går kveld. Nå, enda natt egentlig, regner det og mer regn skal det snart bli... Så kommer sola utover dagen - dette MÅ bli bra!
  Veldig deilig å se det spirer og gror inne. ser ut som plantene trives i kjelleren hos deg. Hva er det du har sådd som er så frodig på det siste bildet?
  Ha en fin dag Hanne-Lise!
  Turid

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Turid.
   Det må ha vært siste krampetrekningene vi fikk nå. Ute regner det og med tåke. da forsvinner snøen fort. Der er surfina. Har plantet de som små stiklinger. De vokser til. En fin dag til deg også.
   Hanne-Lise.

   Slett
 3. Hei Hanne-Lise.
  Ja, samme været her, for det kom 5 cm med snø i går som stadig ligger her. Nå vil vi bare ha vår.
  Flotte spirer hos deg.
  Ha en fin dag.

  SvarSlett
 4. Hei Marit.
  Idag er det regn, tåke og noen varmegrader. Da forsvinner snøen fort.Nå vil vi ha vår. Får ikke gjort noe der ute. Fin dag til deg.
  Hanne-Lise.

  SvarSlett
 5. Hej Hanne-Lise!
  Det regnar hos oss, så de sista snöhögarna försvinner. Hoppas på värme så det går att vara ute i trädgården snart. Frösådderna växer här inne, men plastbackarna i växthuset, visar inga tecken på något grönt ännu.
  Ha det fint /Marika

  SvarSlett
 6. Hei Marika.
  Jeg har ikke begynt å så i veksthuset enda. Det kom snø i går. Nå håper jeg det er over for i år. Nå vil vi ha vår. Fin kveld til deg.
  Hanne-Lise.

  SvarSlett
 7. Ja mars og april kan være lunefulle måneder? Vi hadde den første ordentlige vårdagen i går og værmeldingen for den kommende uken ser lovende ut med opp til 14 varme :-)) Håper du også får våren på besøk neste uke!

  SvarSlett