onsdag 27. juli 2022

Ved bassenget.

 God onsdagkveld.

En nydelig dag og besøk av barn og barnebarn. 17 stk var vi og 7 av barnebarna. Det var ganske livlig her ja. Moro det og veldig koselig for oss "gamle". Bildene idag kommer fra plassen ved bassenget. Plassen som vi er så glad i, og kan ikke tenke å være noen annen plass om sommeren. Til neste år skal jeg ha flere urner med høye hvite blomster. Ser å fint det er. Jeg blir aldri lei av roser.

Gjenbruk liker vi. For noen år siden var huset blått. Alt skulle være blått. Også disse lampene. De har ligget i boden i flere år. Er nå blitt malt hvite og blitt tatt i bruk.
Her er "James" i gang med å gjøre rent i bassenget. Hadde ikke klart oss uten.


 

Her står et av 2 rådyr som holder til rundt her. Dette bildet er fra naboens tomt. Vi bor midt i et byggefelt, men det ser ikke ut til å avskrekke de. Har sett de flere ganger ved drivhuset. Merkelig nok får ting være i fred der. Det kan de bare fortsette med. Det er blitt sent og fruen ønsker god natt.
Ha det godt og ta vare på hverandre.
Hanne-Lise.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 kommentarer:

 1. Hei Hanne-Lise
  Ja, blått var en motefarge for noen år siden, og da skulle alt være blått. Maling er en god ting, og det samme med gjenbruk. Det må være deilig med et basseng.
  Ha det godt.

  SvarSlett
 2. Hyggelig med besøk av barnebarn og barn i hagen. Så koselig det er rundt bassenget dere har.

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Veldig fint med hvite blomster, du er heldig som har basseng, det skulle jeg også gjerne hatt, men da må jeg nok flytte. Ha en fortsatt fin kveld, hilsen Ingeborg

  SvarSlett