torsdag 13. oktober 2022

Det ryddes.

God torsdagskveld.

En nydelig dag her sør. Etter mye regn og vind, skinte sola idag fra klar himmel. Nydelig å være ute. Nå ryddes det. Planter skal inn, sommerblomster blir kastet,  potter vaskes. Kjenner at det er litt vemodig når man må gjøre dette om høsten. Kanskje har vi litt godt av å ha en liten pause fra hagearbeid. Fruen gleder seg alt til våren. så fort som tiden går er det ikke lenge til.Planter er på vei inn i hagestuen. Vi hadde tenkt å bruke drivhuset til å overvintre. Der har vi ikke strøm så det måtte vi ha lagt til. Med de strømprisene som er nå er det ikke aktuelt. Så da håper vi på en tidlig vår neste år.


Palmene er blitt store og tar en del plass.


Her henger silwer falls på rad og rekke. Disse plantene er fra ifjor. De blir klippet litt ned og henger fint på stativet.


 Hortensia kommer stagig med nye blomster rundt omkring.


 

I det ene hjørnet blir pottene som står ute stablet. Det kommer flere potter etterhvert. Denne plassen blir gjort ren og beiset hvert år da den er mye i bruk. Da må vi allikevel flytte pottene.


Siste rest av sommerblomster.


Kala. Denne har jeg fått og den står i stua. Håper at den klarer seg til våren så jeg kan sette den ut.


Nedover hagegangen.
Ha det godt og ta vare på hverandre.
Hanne-Lise. 

 

 


 


 

 

5 kommentarer:

 1. Hei Hanne-Lise
  Ja, nå er det tid for å rydde både inne og ute. Jeg har også så mange planter som skal inn, og det er litt av en logistikk som må i orden for å få plass til alt sammen. Nydelig hvit kala!
  Ha det godt.

  SvarSlett
 2. Hei! Det er vemodig å rydde bort sommerhalvåret, men det er litt godt også. Både det å få en pause og legge planer for neste år. Jeg synes det er spennende å se hvordan årstidene forandrer hagen og naturen. Ha det godt! Anne

  SvarSlett
 3. Det er et godt stykke arbeid å rydde vekk i hagen, men det må til. Nydelig hvit Kala, den var frodig.

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 4. Med de høje elpriser er det ekstra spændende, hvordan vinteren bliver. Mange frygter, at den bliver hård. I år er jeg ellers også helt klar til en have pause.

  SvarSlett
 5. Det var en flott hagegang. Jeg fikk en Kala i fjor vinter, så at jeg kunne sette den ut til sommeren, men det likte den ikke. Trodde jeg måtte kaste, men nå kommer det mange spirer, spent på hvordan det kommer til å gå. Ha en fortsatt fin kveld, hilsen Ingeborg

  SvarSlett