tirsdag 18. oktober 2022

Ubudne gjester......

 God tirsdagskveld.

Etter dager med skikkelig høstvær kom tirsdagen med nydelig vær. Deilig med sol og varme. Så godt var det i sola at jakka måtte av. 
I går da jeg kom ut var denne urna tom. Her har noen vært og forsynt seg. Det er så irriterende at en ikke kan ha ting i fred. Heuchera eller alunrot kjøpte jeg litt store og de kostet litt. De visste tydelig hva de var på jakt etter. 


Heuchera som jeg har ved hagegangen i bedet ved carporten var også revet opp. Her har de ikke fått med roten så de slengte plantene fra seg. Åh, jeg blir så sinna, men hva hjelper vel det. Ikke noen god følelse når en vet at det er noen som lusker rundt her.


Fruen venter på at villvinen skal blik rød.


Acer har fått rødere blader. Nå lurer jeg på om jeg må flytte den også.


Parykkbusk.


Det ble tomt.


Månestråle.


Siste bildet med bassenget for i år. Snart skal platene på. I det nydelige været satt jeg og mannen og koste oss med et glass vin i sola.
Ha det godt og ta vare på hverandre.
Hanne-Lise. 

 

 

 


 

 


 

 

3 kommentarer:

 1. Helt utrolig at folk som går inn i andres hager og stjeler planter, skjønner godt du blir irritert. Fine høstbilder og koselig bilde fra bassenget og litt vin i fint vær.

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Hei Hanne-Lise.
  Det er bare utrolig hvor frekke folk kan være! Jeg hadde flyttet lønnen ja. Det er fælt at en må passe på planter i sin egen hage mot tyveri. Sett opp overvåkningskamera!

  Ha det godt.

  SvarSlett
 3. Hvis man kan finde en plads i solen, kan det stadigvæk godt lade sig gøre at sidde ude og nyde en drink. Det er trist, at folk kan finde på at stjæle planter fra dine krukker.

  SvarSlett