fredag 14. oktober 2016

Grindheim hagelag 40 år.

Som jeg har nevnt i profilen min er jeg styremedlem i fylkesstyret, region Vest Agder av Hageselskapet. Vi legger styremøtene våre i forkant av det lokallaget vi har tenkt å besøke. En ordning som har blitt godt mottatt. I går var styret invitert til Byremo, for å feire Grindheim hagelag sitt 40 års jubileum.Utenpå vasene ble det brukt eldre protokoll. Stilig.
Pyntet med kubbelys og lyng.Vi fikk et tilbakeblikk ved Rønnlaug Flottorp.Grindheim har fått prisen som årets hagelag i Vest Agder i 2006 og 2013.
Leder for hagelaget er Torunn Glomsaker. Her i gult.Hun er også vararepresentant til fylkesstyret.Hageglede. Et humoristisk innlegg av Ann Margret Håland. Det ble mye latter og humring i salen. Meget bra.
Tommy Tøndsberg. Trenger ingen nærmere presentasjon. Holdt foredrag om hageglede selvfølgelig. En flott kveld, og vi koste oss.

Vi sees.
Hanne-Lise.

2 kommentarer:

  1. Spennende! Jeg har tenkt å melde meg inn i hagelaget, men hittil har det blitt bare med tanken!Det ser veldig spennende og inspirerende ut!Ha en fin helg :)

    SvarSlett
  2. Da vil jeg anbefale deg å melde deg inn i ditt lokallag.Det er både lærerikt og nyttig å treffe andre som har samme hobbyen som deg. Ønsker deg en fin helg.

    SvarSlett