søndag 9. oktober 2016

Iskaldt.

Iskaldt. Det er 7 grader ute, overskyet og stiv kuling fra øst. Nå begynner en å kjenne at det går mot den kalde årstid. Mannen driver å rydder, tømmer potter, og setter ting inn til lagring. Jeg må være litt forsiktig, etter den forkjølelsen jeg har hatt. Mens han er ute sitter fruen og koser seg med bloggen.


Her er hagemøblene inne. Det første året vi hadde havestua, hadde vi juletre her. Den er delvis isolert,men vi måtte fyre så mye, og allikevel var det ikke veldig varmt. Så nå blir den bare brukt til lagring.


Det lille oliventreet skal settes inn på et av rommene nede. Håper det kan overvintre.


Ikke mye blader igjen på blåregnen. Mannen driver og koster.

Noe er det som blomstrer enda. Her lavendel og hortensia.
Det gulnes.

 
Snart er det bare greiner igjen på alpeclematisen.

Her er en knopp på Louise Odier. Den plantet jeg i sommer. Mange av rosene står med knopper, men jeg tror ikke de vil rekke å springe ut.


Geranium har stått siden tidlig i sommer.

Disse trærne har jeg ikke vist før. De er oppstrammet, og vi har 2 av de.Er helt hvite tidlig på våren, og navnet har jeg dessverre ikke.

En liten blomst på den ungarske syrinen. Utrolig.

Ha en fin søndag.
Hanne-Lise.

3 kommentarer:

  1. Hei! Det er en merkelig høst! Syrinblomst nå! Ja, jeg har jordbærblomster og store kart i åkeren! Her om dagen fant jeg en blomstrende Lupin i veikanten også! Men vi må ikke la oss lure, for høsten er her :) Ha fine høstdager fremover!

    SvarSlett
  2. Ja,det er en merkelig høst.Ha en fin dag.

    SvarSlett
  3. Ja,det er en merkelig høst.Ha en fin dag.

    SvarSlett