søndag 27. november 2016

Benken på terrassen.

God første søndag i advent. Det har vært stille her noen dager, og her er grunnen. Jeg har hatt en veldig sjau, med feber, mageknip, oppkast og diare. Er helt utslått, og jeg tror det føles verre for oss som sliter fra før. Søndag kveld ser det ut som det gir seg, og nå kan det bare gå en vei- oppover.Tilbake til benken. Fordelen med slik en benk, er at da kan man samle alt på en plass, og rundt den. Den skifter tema etterhvert som årstidene veksler. Benken ser en også fra deler av stuen, og vi sitter også mye der på vinteren med skinn og varmelampe. Da synes jeg at det skal være litt koselig.Det er ikke så mye jeg pynter ute, men her og inngangspartiet synes jeg det må være litt stemning.Pynten her kan heller ikke være høy.Da stenger den for utsikten. Jeg begynte på den forrige helg, så jeg kom litt igang. Stakkars mannen. Finn ditt og gjør datt. Han gjør alt uten å mukke. Så heldig jeg er. Beklager at jeg ikke har tent lysene. Jeg orket ikke, og da er fruen ikke god.
Nissefar tas inn i dårlig vær.


Jeg har arvet et stort og et lite melkespann fra min bestemor. Fin til å ha kongler i.
Julerosene kan fint stå ute, så sant det ikke er veldig kaldt.
Lyslenka er kommet opp i eføyen.
Jeg ser at noen av bildene kunne vært bedre, men det får holde. Jeg har aldri brukt så lang tid på et innlegg. Nå skal fruen finn sofaen. Ha det godt.
Hanne- Lise.

5 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Uff, stakkars deg, omgangsyke er det verste som finnes! Håper du er på bedringens vei! Å, så fint du har pyntet ute! Nydelige juleroser, og så fin den lysrekken i eføyen var! Ønsker deg riktig god bedring, og gode adventsdager fremover!

   Slett
 2. Takk for omtanken. Jeg får i meg litt mat, så nå går det fremover. Godt at jeg ikke fikk det nærmere jul. Ønsker deg alt godt.

  SvarSlett
 3. Uffda... Fikk en voldsom forkjølelse rett i fjeset her forleden. Håper både du og jeg er oppe på beina snarest! Ikke no mer før jul, takk!
  Koselig med pynt utendørs :)

  SvarSlett
 4. Nei, nå er det nok. Nå beholder jeg mat, så det går fremover. Ha en fin kveld.

  SvarSlett