fredag 9. mars 2018

En nydelig dag.

God fredag. En nydelig dag i Kristiansand. Sola har skint fra klar himmel. Det drypper og raser fra taket. En kan merke at sola varmer. Det går mot vår, selv om en ikke skulle tro det. Et nytt lavtrykk med masse snø er på vei. Ingenting overrasker meg lengre. Det er meldt plussgrader i neste uke. Så vi får håpe at vi får litt høyere temperaturer. Lite blogging fra fruen i det siste. Det ene er at det er ikke så gøy å vise snøbilder. Det andre er at den ene av døtrene våres er blitt operert. Da må vi trå til litt. Da handler det om annet enn blogging. Men idag kommer et lite innlegg.


Hagestua blir ikke brukt om vinteren. Da er den en utmerket plass til oppbevaring av planter. Frostfritt og med litt varme har det meste av plantene klart seg bra. 
Palmene har klart seg bra.
Jeg hadde håpt at "Silwer falls" skulle klare seg, men det har den ikke. Synd, for de hadde blitt lange ranker. På grunn av prolapsen har jeg ikke beveget meg så mye ned her. Får prøve igjen til våren.
Rosmarin. Det lukter sommer.
Snø er det masse av, og kong vinter er ikke ferdig enda.

Det har tint godt i dag når sola var fremme.
Vi hører det når snøen kommer rasende. til søndag kommer det 15 til20 cm. Når det er ferdig håper jeg at det snart er slutt for i år. Ønsker dere en god helg.
Hanne-Lise.

14 kommentarer:

 1. Inden længe skal solen nok få mere magt, så bliver det rigtig vår, men I skal så have mere sne, kan jeg forstå.
  God bedring med datteren og god weekend.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei. Ja, solen får mer og mer makt. Kan ikke si at jeg ser frem til søndag med masse snø. Det kommer til å gå bra med datteren etterhvert. God helg til deg.
   Hanne-Lise.

   Slett
 2. Hei Hanne-Lise.
  Jeg er helt enig at det er kjedelig med snøbilder, men det er ikke annet å vise på lang tid ennå. Denne vinteren går meg på nervene. Kjekt med hagestue!
  God helg.

  SvarSlett
 3. Hei Marit.
  Er redd for at det blir en del snøbilder. I dag skriver vi 9 mars. Kan ikke huske at vi har hatt så mye snø på denne tiden før. Hagestuen er uunnværlig. god helg til deg Marit. Tiden går fort, snart er det vår.
  Hanne-Lise.

  SvarSlett
 4. Det høres ut som om du har en aldri så liten fornemmelse av vår? Til tross for varsler om snø :-)) Her var ikke snøen mer enn såvidt begynt å forsvinne så våknet vi igjen til et skikkelig vinterlandskap.. Vi aner røde grader i neste uke :-)) God helg!

  SvarSlett
 5. Hei. Den kan ikke være langt unna, selv om vi får mye snø i helga. Er så lei av all snøen. Jeg ser røde grader neste uke her også. God helg til deg også.
  hanne-Lise.

  SvarSlett
 6. Hei Hanne-Lise

  ja nu lover de dagfrost til os næste helg, så meget tyder på at det bliver som 2013...
  Men vi får se og våren ja, den skal jo nok komme, og indtil da bliver der meget hvidt på billederne:)

  God bedring med datteren og ha en dejlig helg

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Karsten.
   Her har de meldt mye snø i helgen. Så det blir nok flere snøbilder før vi er ferdig med vinteren. God helg til deg også.
   Hanne-Lise.

   Slett
 7. Hej Hanne-Lise!
  Bra att det går åt rätt håll, vi har några grader plus idag, vi har också fått lite mera snö, men det känns som att våren är på väg. Hoppas du och dottern mår bättre.
  Ha en trevlig helg/Marika

  SvarSlett
 8. Hei Marika.
  I helgen skal det snø. Meldt plussgrader utover i uka. Dattera går det nok bedre med etterhvert. God helg til deg.
  Hanne-Lise.

  SvarSlett
 9. Kong Vinter vil bare ikke give sig i år. Så er en havestue guld værd.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Marie.
   Nei, det vil den ikke. Det skal bli kaldt i hele mars så jeg på nettet i dag. Jeg er veldig glad i hagestua. God uke til deg.
   Hanne-Lise.

   Slett
 10. Ja, håper våren kommer snart, her har det vært julesnø i luften mesteparten av dagen, men heldigvis legger det seg ikke. Håper alt er bra med datteren din. Ha en fin søndagskveld, hilsen Ingeborg

  SvarSlett
 11. Hei Ingeborg.
  Det ser ut som det ikke blir noen vår før i april. Her har det vært full snøstorm i dag. Nå regner det. Det går bra med dattera mi etter forholdene. God uke til deg.
  Hanne-Lise.

  SvarSlett