mandag 7. mai 2018

Hvitt.

God mandagskveld.
Et glimt av sommer. Helt nydelig. Har ikke lyst til å gå inn om kvelden. Er ute hele dagen og bare koser meg. Idag har jeg fått plantet dahliene. Litt sent ute, men bedre sent enn aldri. Jeg sliter litt med ettervirkningene etter prolapsen, så særlig i form er jeg ikke. Må ta ting i mitt tempo. Sånn er det bare. Dere som følger bloggen vet at jeg elsker hvitt. Selv om det er mest hvitt på sensommeren, er det litt hvite blomster i hagen.


Japansk kirsebærtre- Prinus / Kojo-no-mai. Vi har to oppstrammet tre. Helt nydelig, og litt av noen insektmaneter. Bare så synd at de står ikke lenge i blomst. 


Verd å vise noen bilder av.
Magnolia x loeberi "Merril". I år kom det en enslig blomst. Det har vært kald vind fra øst i vinter. Den kommer rett inn her. Om det skyldes det eller noe annet. Noen ganger er det bare sånn.
Når en kjøper nye planter står de ofte med blomst. Valmue-papaver nudicaule.

Et nytt bekjentskap. Androsava septemtrinalis.

Hvit perleblomst. Ønsker dere en fin kveld.
Hanne-Lise.

9 kommentarer:

 1. Hei Hanne-Lise.
  Hvittver så fint i hagen. Så fine kirsebærtrær du har. Kjekt med innsektmagneter nå.
  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 2. Hei Marit.
  Når jeg er på et hagesenter ser jeg alltid etter hvite planter. Kirsebærtrærne er fulle av humler og bier. Hører de lang vei. God uke til deg.
  Hanne-Lise.

  SvarSlett
 3. Hvide planter har en særlig magi, kan godt forstå at du er glad for dem. Nu må du tage den i roligt tempo efter prolapsen...
  klem, Ulla

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei.
   Ikke bare magi, men hvite blomster gir meg ro. Skulle ønske jeg hadde mer energi. Jeg tar det mye med ro. Nå kan en kose seg i det fine været. fin uke til deg.
   Hanne-Lise.

   Slett
 4. Glæden ved hvide blomster deler jeg med dig. Den hvide valmue, du viser, er utrolig smuk. Androsava kender jeg ikke, men den virker så fin med de lange stilke.

  Hilsen Elna

  SvarSlett
 5. Hei Elna.
  Koselig å høre. Androsava er også ny for meg. Fin uke til deg.
  Hanne-Lise4.

  SvarSlett
 6. Hej Hanne-Lise!
  Så vackert med körsbärsträdet i blom, och Magnolian är så fin. Får gå ut och se hur långt min har kommit. Susan som jag köpte förra året, ser inte ut att leva.
  Ha det bra /Marika

  SvarSlett
 7. Hei Marika.
  Japansk kirsebærtre er helt nydelig når det blomstrer. Hvorfor det kom bare en blomst på magnoliaen vet jeg ikke. Ønsker deg en fin dag.
  Hanne-Lise.

  SvarSlett
 8. Vakker hvit blomstring Hanne Lise!! Det er bare å nyte. tror regnet vil avslutte endel blomstring her...
  Ha en fin dag/Eirin

  SvarSlett