lørdag 14. mai 2022

Midt i mai ...

 God lørdagskveld.

Sol og litt skyer i dag. Fy søren så kald vind vi har. Hvis en ikke var i sola var det kaldt. Ulltrøyen var lagt vekk for sommeren, men nå har den kommet frem igjen. I morgen er det meldt nesten 20 grader så gjett om fruen skal kose seg ute. Rhoddodendron- Cunningham white.
Med regnet som kom for noen dager siden gjør at hagen har kommet seg. Vi er i midten av mai og flere planter er ikke kommet riktig igang enda. Til nå har våren vært kald.


Det hvite "taket". Over denne pergolaen er det kattehalebusk-actinidia kobmikta og perlebusk som vokser. De gror inn i hverandre. Det hvite på bladene blir rosa etterhvert.


Perlebusk.


Denne er ny i år. Acer red umbrella. Den har blitt plantet oppe ved bøkhekken opp mot gata. Er spent på den. Har ikke hatt acer før.


Bilde fra solkroken.


 Strutsebregne.


Bergblom- bergenia.


 Porten er åpen. Den er vi så glad for. Da slipper vi uvedkommende nedover i hagen.


Årets første pizza fra pizzaovnen. Den smakte godt. I kveld er det Melodi Grand Prix. Snart begynner avstemmingen. Da må fruen følge litt med.
Fortsatt god helg og ta vare på hverandre.
Hanne-Lise. 


 


 


 

 

 

 


3 kommentarer:

 1. Det er skønt, når vi kommer så langt hen på foråret, at man kan nyde de forskellige aktiviteter igen. Pizzaen får næsten mine tænder til at løbe i vand.

  SvarSlett
 2. Hei. Ja, alt er så sent i år. I natt var det kun 4 grader her, så det er kjølig om natten fortsatt. Så flott lønn du har kjøpt deg. Lønn har blitt en stor dille her, så da vet du om "faren" :)

  SvarSlett
 3. Hei! Her var det godbiter på rekke og rad. Cunningham White er veldig fin. Ikke t-skjorte og shortsvær ennå, nei. Synes egentlig det er litt greit, så ikke alt blomstrer så raskt over. Ha en fin ny uke!
  /Irene

  SvarSlett