onsdag 31. august 2022

Siste dagen i august.

 God onsdagskveld.

En nydelig dag her sør. Sol og varmt. På lørdag var vi i konfirmasjon til et av våre barnebarn. Jeg vet ikke om det var der jeg ble smittet. Ikke corona, men ligner på en skikkelig influensa. Derfor har det vært litt stille her inne. Er ikke helt i form enda, men har vært ute en liten tur i dag. Ikke så lett å finne nye motiver som jeg ikke har vist før, men noen ble det.Ikke så mye blomstring på Syrinhortensa Limelight i år. Til våren skal den klippes godt ned.


Løvemunn ble klippet ned etter blomstring, og blomstrer nå på nytt.


Duehode- Chelone obliqua.


Treet Tamarix ramosissima. Det er vanlig å se ved Middelhavet og blir opptil 5m høyt. Det trives godt i fruens hage.
Pileurt- Persicaria amplexicaulus alba.


 Sølvlys- Cimicifuga racemosa.


Syrisk rose- Hibicustus.


Ut gjennom porten ved inngangsdøra.
Ha det godt og ta vare på hverandre.
Hanne-Lise. 

 

 

 


 

 

 


4 kommentarer:

 1. Ja, hvilken dag det har vært! Altså fint her i vest også. I grunnen har vi hatt en veldig fin sommer. I år har jeg ikke Løvemunn, og den er savnet. Ha en fin kveld, hilsen Ingeborg

  SvarSlett
 2. Hei Hanne-Lise.
  Jeg har også hatt noe lignende i over en uke nå, men plutselig så forsvant det. Flotte hvite blomster hos deg. Ja, syrinhortensia behøver en skikkelig klipp innimellom.
  Ha det godt.

  SvarSlett
 3. Fine bilder fra hagen din i slutten av august. Duehodet din blomstrer tidligere enn her, du har sikkert varmere vær. God bedring med influensaen.

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 4. God bedring. Influenza kan være rigtig ubehagelig. Hortensierne her i haven har blomstret, men blomsterne har ikke været så store, som de plejer.

  SvarSlett