søndag 21. mai 2017

Hvor er finværet?.

God søndagskveld. Hvor er finværet?. Ikveld er det 11 grader ute. Det ser ut som det stiger litt. I helgen var det meldt opptil 20 grader og sol. I dag har det vært surt og kaldt, til og med regn. Blir lei dette været. Nå er det meldt bedre fremover. Tror det ikke før jeg får se det. Vel, har hatt besøk av barn og barnebarn, da blir det ikke gjort så mye, men uti hagen har jeg vært litt.


Noen av pelargoniene har kommet ut. Har så mye som skal plantes ut, men må nok vente.
Har fått plantet litt i kroken. Sommerfuglbusken Adonis blue skal fremdeles stå i krukke. Det er lite jord under der. Den har fått hard medfart i vinter, men det er liv.
Sjekk denne espaljeen. Er den ikke flott?. Her skal plantes en klatrerose. Ved siden henger et speil. Bare midlertidig. Her skal henge et speil med gamle sprosser. Må bare komme meg hjem til barndomshjemmet først.

Urtene har kommet ut. Her gressløk og persille.
Mynte.
Rosmarin.
Sitronmelisse.
Da har fruen begynt å plante på den hvite blomsterbenken.
Noen potter med sølvtråd gjør seg godt mellom det hvite og grønne. 
I kveld. Et lite streif av sol. Ønsker dere fortsatt fin kveld.
Hanne-Lise.

7 kommentarer:

 1. Hei. I dag har vi hatt 20 grader her i dag og sol, så her stemte været. Håper du får bedre væri morgen. Her hadde vi også besøk av barn og barnebarn, og jeg har ikke fått gjort annet enn å vanne alle pottene med blomster. Må gjøres det også.
  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 2. Hei. Jeg håper også det blir bedre fremover. Vi er snart i juni. Vanne, det må gjøres det også. God kveld til deg.
  Hilsen Hanne-Lise.

  SvarSlett
 3. Hei.Flotte bilder fra hagen din! Her er det heller ingen påtrengende varme selv om vi har mye sol, og vi har en ubehagelig nordavindstrekk hele tiden som ødelegger for oss. Men frilandsfrøene spirer som bare det, så det blir nok avling i år også:) Ha en fin ny uke

  SvarSlett
 4. Vi har hatt fint her i helgen på dagen og, opp mot 20 grader, men i går kveld kom den nordavinden og plutslig var det 'kaldt', alt er relativt. Liker så godt den kroken din, flott med speil også, sitter den slik at du ikke blir blendet av den?

  SvarSlett
 5. Koselig med alle krukkene dine:) Og urter må en ha i en hage. Det er koselig å gå ut og ta inn urter når en trenger det.
  Ha en fin fin uke:-)

  SvarSlett
 6. Hei. Vi har veldig sans for urter. Krukker har vi nok av på denne tomta. Mye av hagen er i krukker. Ønsker deg en fin kveld.
  Hanne-Lise.

  SvarSlett
 7. Så fint du har pyntat med krukorna. Blir fint med en klätterros i den nya stegen.
  Ha det fint /Marika

  SvarSlett