onsdag 31. mai 2017

Mitt "Woodland".

God onsdag. Det regner om natten og er sol og overskyet om dagen. Perfekt for oss hagefolk. Kunne det bare fortsette sånn. I dag er det bedet oppe ved gaten som jeg har jobbet med. Dette er det største bedet jeg har å plante i. Her er det rødt, oransje og gult som gjelder. Dere som har fulgt bloggen min en stund, vet jo dette. Men i det siste har jeg fått mange nye følgere som jeg syns er stas. Når vi kommer inn carporten, er det dette bedet besøkende møter. Bedet er kanskje ikke som resten av hagen. Litt woodland. Her er det mye roser og liljer blant annet. Etter at tulipanene sier takk for i år, ble det litt tomt, men det er ikke lenge før roser og liljer er i gang.Det fine med å blogge er at lurer du på noe, er det noen som vet hva det er. Takk Marit for navnet på treet i bakgrunnen.
Agnbøkhekk-Carpinus betulus. Den plantet vi for 2 år siden, og den kommer seg veldig.


Skummel?. Neida, en liten skilpadde sitter og myser.
Denne vet jeg ikke navnet på. Må være rød eller gul siden den har blitt plantet her.

Kongebregne-Osmunda regalis.

Azalea-Geisha orange.
Valmueknopper vaier i vinden.
Hjertetre- Cercis siliqua Strum. Ble plantet for ca 2 år siden. Begynner å vokse. Skal etterhvert strammes opp.Pelargonia-Temprano Maxime.
Skogsskjegg-Aruncus dioicus.
Gleder meg til rosene og liljene blomstrer. Denne delen av hagen er plantet slik med vilje. Det skal være litt "woodland" her. Da skal fruen ut å vanne. Ønsker dere en fin kveld.
Hanne-Lise.

8 kommentarer:

 1. Å, jeg får så lyst til å vandre på den hellelagte stien der! Mye spennende i woodlandet ditt. Vanne? Du kan få litt vann av meg. Ha en fin kveld!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei. Det området begynner å bli sånn som jeg tenkte. Jeg tror jeg holder meg til springvannet. Ønsker deg en fin kveld.
   Hilsen Hanne-Lise.

   Slett
 2. Så frodigt! Det virker som et floffigt område å vandre i, myke bølgende sider av gangen. Rødt og gult, varmt fargespektra. Den kombinasjon liker jeg. Hjertetre skulle jeg gjerne hatt plass til.

  SvarSlett
 3. Hei. Godt å høre at det er noen som liker rødt og gult. Er begeistra for røde roser.
  Ønsker deg en fin kveld.
  Hilsen Hanne-Lise.

  SvarSlett
 4. Hej Hanne-Lise!
  Grönt och fint och frodigt. Dina växter ser ut att trivas fint.
  Ha det bra /Marika

  SvarSlett
 5. Hei Marika. Det vokser godt, og jeg har en fantastisk jord og plante i. Ønsker deg en fin dag.
  Hilsen Hanne-Lise.

  SvarSlett
 6. Ditt Woodland er vakkert, og hjertetreet er nydelig! Ønsker deg fine junidager, og en god helg:)

  SvarSlett
 7. Mye spennende her, jeg syns alltid denne tiden er så forunderlig. For litt siden var det ingenting, og nå er det så masse som viser seg i bedene. Ha en fin dag, hilsen Ingeborg

  SvarSlett