fredag 28. april 2017

Arbeidsinnsats....

God fredag. Nå er jeg lei. Ute er det iskaldt, og det er hvitt i regnet. Ringte noen venner før i dag, som   bor litt høyere enn oss, og de hadde snø. Når en ser på værmeldingen fremover er det flott vær. Kan vi tro at det stemmer?. Håper det. Nå vil vi ha varme. Ute er det så kaldt og ufyselig at bildene i dag kommer fra arkivet.


Å stelle hagen er min jobb. Mannen tar snekring, muring, og tunge løft. Jeg har tatt alle bed, gjødslet og fylt på jord. Hagen ble som ny.
Her har vi en stor jobb foran oss. Skal få lagt noen kasser til å plante i. Og drivhuset skal opp. 
Det er enda litt igjen å høytrykkspyle. Når det har vært så kaldt, har vi ikke fått beiset heller. Beise må vi gjøre hvert år da det blir mye tråkk. 
Snart tid for dette igjen. Vinterplatene skal av, bassenget gjøres rent, og alt skal kobles til.
Prosjekt tuja. Holder på å formklippe de. Tålmodighets prøve. Når jeg har hatt noen omganger med saksa, begynner det å bli bra.
Det begynner å komme seg. Skal også være bord på kortveggen, og på innsiden. Kommer til å bli bra. Som dere skjønner har vi litt å holde på med. Det er dette vi stortrives med. Det regner ikke ute, det pøser ned. Ønsker dere en fin kveld.
Hilsen Hanne-Lise.

4 kommentarer:

 1. Hei. Ja, samme været her også, og det øser ned så det holder her også nå. Flott med mange prosjekter hos deg. Jeg har ikke kommet i gang med noe, men håper på bedre vær så en kan få bevynt ute.
  God helg, Hanne-Lise!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei. Mange baller i lufta ja. Vi trives med det. Ønsker deg en fin kveld.
   Hilsen Hanne-Lise.

   Slett
 2. Nok å holde på med ser jeg, kjekt med arbeidsfordeling :-)Her øser det ned, og det er meldt frost i natt også. Hadde tenkt å ta terrassen med terrassevasker idag, men det ble med tanken, for kaldt...
  Ha en fin helg.
  Eirin

  SvarSlett
 3. Hei. Har ikke vært så kald april siden 1970. Nå vil vi ha varme. Ønsker dere en fin kveld.
  Hilsen Hanne-Lise.

  SvarSlett